maanantai 22. kesäkuuta 2015

Juhannus ja uudet tuulet

26.5.15 eli noin neljä viikkoa sitten päätin aloittaa terveellisemmät elämäntavat. Alkuun on tarkoitus pudottaa painoa ja sen jälkeen tietysti jatkaa terveellisellä ruokavaliolla. Nikon kanssa yhdessä suunniteltiin mitä syön milloinkin sekä tehtiin myös tunnukset Sulamo.fi -nettipalveluun. Sivustolle merkataan omat mitat sekä päivän syömiset ja liikkumiset. Palvelu on helppokäyttöinen ja sieltä näkee selkeästi päivän kulutuksen, kalorit ja syötkö tarvittavia ravinteita järkevässä suhteessa.

Ennen söin ihan liian vähän ja herkkuja liiankin usein. Nyt syön siis terveellisesti ja useammin sekä liikuntaa olen myös hieman lisännyt. Kolmen viikon kohdalla vaaka näytti -3kg. Alkuun tietysti lähtee nesteitä, mutta kyllä tuo luku silti motivoi jatkamaan. :) Koko ajan on oikeastaan ollut hyvä fiilis vaikka välillä tekisi mieli jotain hyvää tai ihan vaan perusruokia. Täytyy vaan pitää mielessä, ettei tee tästä pakkopullaa ja teen tätä itseni takia, omasta tahdosta.

Kuva: Sulamo.fi 

Juhannusta odotin innolla, nimittäin silloin oli ensimmäinen herkuttelukerta!

Vietettiin siis juhannusta tänä vuonna Hartolassa. :) Torstaina lähdettiin heti töiden jälkeen ajelemaan. Pysähdyttiin matkalla Mustissa & Mirrissä ja sieltä lähtikin muutama lelu matkaan. Ruuhkalta ei vältytty, nimittäin Lahden motarille liittyessä matka tyssäsi hetkeksi siihen. Pikkuhiljaa päästiin eteenpäin, mutta vauhti oli 120km/h sijaan noin 20km/h. Onneksi päästiin töistä ajoissa, joten eipä meillä mikään kiire ollut. Ruuhkan takia matka kesti noin tunnin pidempään, eli ihan reippaasti. :D Yleensä matka kestää reilut kaksi tuntia ja nyt meni yli kolme tuntia (ilman pysähdyksiä).

Juhannus meni rennosti, niin kuin Hartolassa yleensäkin. Älyttömän hauskaa oli, taas kerran! Katseltiin ohjelmia, grillattiin, saunottiin, lenkkeiltiin, herkuteltiin (!!), valvottiin myöhään ja nukuttiin pitkään. Naurua riitti. :)

Tutusta lenkkipaikasta löydettiin myös aivan ihana uusi paikka, hiekkamonttu! Koirat juoksivat monttua edestakaisin kyyymmeniä kertoja. :D Lumo valitettavasti joutui edelleen olemaan hihnassa juoksujen takia.


Sunnuntaina käytiin pitkästä aikaa pyörälenkillä kun aamulla oli viileämpää. Jenille kerta oli ensimmäinen enkä voisi olla tyytyväisempi! Neiti ravasi hienosti vierellä vetämättä eikä ollut moksiskaan vaikka vanha mummopyörä piti kamalaa meteliä. :D

Kotiin lähdettiin ajelemaan jo päivällä ja tällä kertaa vältyttiin ruuhkalta. Noin kolmen viikon päästä onneksi suunnataan taas kohti Hartolaa ja silloin luultavasti on mun seuraava herkuttelukertakin. Sitä siis odotellessa! Tulee pitkät kolme viikkoa. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti