perjantai 24. huhtikuuta 2015

Kinan luustokuvaus ja muuta mukavaa


Mistähän sitä taas alottaisi. Viime lauantaina mentiin tosiaan äitille ja iskälle pyykkiä pesemään. x) Sitä ennen kotona siivoilin, Niko kävi salilla, käytiin pitkällä lenkillä koirien kanssa ja sitten lähdettiin. Lumo pääsi tällä kertaa mukaan. :) Tehtiin pizzaa, saunottiin ja katseltiin ohjelmia. Kotiin tultiin vasta yöllä.

Sunnuntaina saatiin vihdoin uusi pyykinpesukone! :D Bongasin sen Facebookin kirppikseltä ja Niko kävi kaverinsa kanssa tästä lähistöltä sen hakemassa ja samalla veivät vanhan pois. Sen jälkeen pakattiin autoon koirat sekä kickbike ja suunnattiin Soilen kanssa Masalaan 4km vetolenkille.


Maanantaina pääsin töistä puoli seitsemältä ja ehdittiin vielä valoisan aikaan koko poppoo pitkälle lenkille. ♥ Ihanaa kun nykyään on iltaisinkin vielä valoisaa! Piristää kummasti. :) 

Tiistaina pääsin töistä jo kahdelta ja itse asiassa tuntia aikaisemmin, koska edellisestä yöstä lähtien oli migreeni vaivannut ja kaiken huipuksi pyörryttikin. Kotiin päästyä olo oli jo parempi ja lähdettiin melkein heti Kinan ja Jenin kanssa lähistön koiratapaamiseen. Tällä kertaa koiria oli paikalla kymmenen. :) Miitin jälkeen käytiin taas Lauran kanssa vielä lenkillä. Raitis ilma helpotti oloa entisestään ja lopulta migreeni meni kokonaan ohi. 

Keskiviikkona mulla oli vapaapäivä ja aamulenkki venyi neljään tuntiin. Lauran ja koirien kanssa rämmittiin pitkin metsiä ja peltoja ihanassa säässä. Kotona kaikille koirille uni maistui, eikä ihme. :D Päivällä kävin hakemassa viereisestä Siwasta Petenkoiratarvikkeelta tulleen paketin ja illalla käytiin vielä siskon ja koirien kanssa lenkillä. 


Torstaina mulla oli pitkästä aikaa lyhyt iltavuoro ja työt alkoi siis vasta viideltä. Nukuttiin pitkään, käytiin koirien kanssa lenkillä, siivoilin ja tein ruokaakin. Puoli viiden aikaan Niko tuli ja lähti viemään mua töihin. Kun Niko tuli töistä, mä vasta lähdin, haha! Kesken matkan auton pakoputki alkoi ihan yhtäkkiä pitää järkyttävää meteliä. Ei siis mennyt aikaakaan kun uusi vika löytyi. Olihan tuo auto ehjä jo pari viikkoa.. ;) Työvuoron jälkeen ajettiin äitille ja iskälle. Iskä tuli pihalle autoa katsomaan ja taas molemmat miehet makoilivat suunnilleen puoliksi auton alla. Itse sille ei mitään pysty tekemään, joten lähdettiin vielä samana iltana viemään autoa korjaamolle. Yllätykseksi henkilökuntaa olikin vielä siihen aikaa paikalla ja jätettiin heille suoraan avain ja sen jälkeen iskä vei meidät kotiin. Lupasivat katsoa autoa heti seuraavana päivänä.


Tänään perjantaina 24.4.2015 Kina kävi Mevetissä luustokuvauksessa! Lääkärinä toimi Lotta Axelsson. 

Aamulla herättiin aikaisin ja pian Laura jo tuli hakemaan Jenin hoitoon ja me Kinan kanssa suunnattiin kohti Helsingin Mevettiä. Käveltiin keskustaan, sieltä sitten junalla Huopalahteen mistä Kinan kasvattaja Nina tuli meitä hakemaan (Kinan veljen) Kossun kanssa. Perillä Kina ja Kossu sai heti tipat silmiin ja silmät tutkittiin ensimmäiseksi. Molemmilla terveet silmät! Kinalla kuulemma on ruskeassa silmässä silmänpohja puoliksi sininen ja puoliksi ruskea. :D Lääkäri sille naureskeli ja kehui, että on erityisen hieno. ;) Seuraavaksi koirat rauhoitettiin ja uni tulikin nopeasti, Kinalle varsinkin. Ensin kuvattiin Kina ja sitten Kossu. Lääkäri pyysi meidät katsomaan kuvia ja kertoi hyviä uutisia, molemmilla lonkat A/A ja kyynärät 0/0! Huh! ♥ Sitten jäätiinkin odottamaan, että koirat heräisivät. Kossu heräsi ensin, mutta Kina nukkui huhuiluista huolimatta. Toinen lääkäri sitten tuli ja pamautti Kinaa kylkeen ja neitihän heräsi ja otti jalat alleen! Onneksi oli hihnassa eikä siis päässyt metriä kauemmas ja hoiperrellen tulikin sitten mun jalkoihin turviin. :D Raukka, vähemmästäkin säikähtää. ♥ Jonkun aikaa odoteltiin, että koirien jalat kantavat kunnolla ja sitten Nina lähti viemään meitä kotiin. Kina nukkui koko matkan takapenkillä vieressäni ja kotona uni maistui edelleen.


Iltapäivällä Niko sai korjaamolta viestin, että auto on valmis ja kerrankin meillä oli onnea matkassa! Pakoputki oli keskeltä murtunut. Korjaus oli nopea ja halpa, huh! Nyt sopii taas ajella, saa nähdä kuinka kauan tällä kertaa.. ;) 

Tämä ilta vierähtikin siskolla ja kotiin tullessa minua oli vastassa pirteä neiti. ♥ Niko oli Kinan seurana illan ja nyt neiti onkin jo täysin oma itsensä. :) 

2 kommenttia: