tiistai 11. marraskuuta 2014

Kaksi yötä!

Tosiaan, enää kaksi yötä pennun tuloon! Huomenna iltavuoro, torstaina vielä aamuvuoro ja sitten töistä suoraan pentua hakemaan! :D Jipii! Haku aikaistuu siis päivällä, koska työvuorot meni uusiksi ja sain perjantain vapaaksi, joten pakkohan pentu on hakea jo torstaina. :D

Pentu on tällä hetkellä ainoa mikä pyörii mielessä, eikä meille siis kuulu kummempaa. :D Normaalia arkea; töitä ja koiria.. :D Ollaan käyty juoksulenkeillä, vetolenkeillä, pelloilla, metsässä, puistossa ja nähty myös koirakavereita. :) Maalailtu on myös ahkerasti ja nyt alkaa uusi koti näyttää jo ihan hyvältä!

Eilen oli vapaapäivä, joten suunnattiin koirien kanssa (valoisan aikaan ) pariksi tunniksi metsään. Oli ihanan rentouttava lenkki! Tytöt näyttivät myös nauttivan. :)

Tänään oli lyhyt työpäivä ja heti kotiin tultua valjastin koirat pyörän eteen ja lähdettiin vetolenkille! Ohitukset meni hienosti ja Kina veti super hyvin (niin kuin aina), Lumo taas veti vähän laiskasti. Taitaa siperialainen kaivata lunta ja pakkasta. :) Kickbiken renkaisiin pitäisi lisätä ilmaa, jonka takia siis piti mennä pyörällä ja olikin muuten eka kerta mun osalta. :D Niko on mennyt ennenkin vetolenkkejä pyörällä, mutta mulle oli ensimmäinen kerta! Yllätyin positiivisesti! :D Loppuilta menikin siivotessa ja maalaillessa.

Jaiks, vielä huominen pitäisi jaksaa odottaa ja sitten pentupentuuuu! :D ♥1 kommentti: