torstai 10. maaliskuuta 2016

Touhukkaana kevättä kohti


Hah, juuri kun muutama viikko sitten sanoin, että tämä talvi taisi olla tässä, niin lunta satoikin lisää! Päästiin siis sittenkin vielä ajamaan kicksparkilla. Nyt viime päivinä lumimäärä on taas vähentynyt, mutta läheisillä pelloilla on vielä tällä hetkellä sen verran lunta, että ollaan siellä päästy treenaamaan. Vaikka tämä talvi olisi tietysti voinut olla parempikin (=lumisempi), niin pakko kuitenkin olla jokseenkin tyytyväinen. Ollaan päästy treenaamaan niin paljon enemmän kuin viime talvena. Parempi siis näin kuin ei lunta ollenkaan. Ehkä seuraava talvi on taas hieman parempi? Kohta saadaankin varmaan kaivaa kickbike esille. :) Kevät. 

Muutama video treeneistä; 1.3.16 pieni pätkä sekä Soilen kuvaama.


Viime aikoina ollaan tehty muutama reissu Hyvinkäälle, käytiin nimittäin katsomassa uutta autoa! Vihdoin viime viikolla käytiin hakemassa Fiat kotiin ja jätettiin hyvästit Skodalle. Ei tuokaan mikään uusi auto ole, mutta kyllä se vanhan romukasan Skodan päihittää mennen tullen. Fiat on jo pelkästään neljä vuotta uudempi ja muutenkin paremmassa kunnossa. Tykkään kovasti. Kyllä nyt kelpaa ajella!! :) Tilaukseen lähti heti koiraverkko ja tavaratilamatto. Kaikista tärkeimmän olinkin jo tilannut hyvissä ajoin; huskytarran!! ;) Skodassakin oli, joten olihan se Fiattiinkin saatava. Auton tärkein "varuste"... ;)


Normaalista poiketen ollaan nyt päästy pienen ajan sisällä useasti käymään Hartolassa Nikon vanhempien luona ja viime viikonloppu vierähti taas siellä. Pitihän sitä uutta autoa heti lähteä kunnolla testaamaan... ;) Viikonloppu meni taas rennoissa merkeissä ja kivaa oli! Löydettiin myös aivan ihana uusi lenkkeilypaikka. Huomenna olisi taas tarkoitus lähteä, koska seuraavat viikonloput olenkin sitten töissä. Kiva viikonloppu siis taas tiedossa! :) Tällä kertaa kamerakin varmaan lähtee mukaan jos vaikka saisi uusia kuvia tytöistä.

Video - 5.3.16 Hartolassa


Muu vapaa-aika onkin mennyt perinteisesti koirien, perheen ja ystävien kanssa. Koirat puolestaan olivat muutaman viikon ilman kavereiden seuraa nenäpunkin takia. Onneksi ne on nyt hoidettu pois ja koiratkin saavat taas kavereista seuraa. Tällä viikolla kävi koirahierojakin kylässä. Käytiin myös Jenin kanssa maanantaina pyörähtämässä Soilen luona ja eilen Soile tuli lapsensa kanssa meille kylään.  Soilen ja koirien kanssa ollaan myös rampattu ahkeraan keskustassa ihmisten ilmoilla kun meillä on vuoronperään ollut Soilen kanssa lääkärikäyntejä niin ollaan napattu koirat (ja lapsi) mukaan ja lähdetty aina toistemme seuraksi. :D Lisäksi eilen käytiin Nikon, Jenin ja Kinan kanssa Suomenojan Mustissa ja Mirrissä ostoksilla. Heti sisään astuttua meiltä kysyttiin, ovatko tytöt Noyalin koiria ja voisivatko ne toimia malleina uusille valjaille. :D Pitkään tuli rupateltua myyjän kanssa ja tytöt saivat malleilusta palkkioksi herkkuja. 

Viime aikoina on tullut kyllä pyörittyä vaikka ja missä, ilman koiria ja koirien kanssa. Kyllä nyt on oltu sosiaalisia! :D 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti