torstai 18. helmikuuta 2016

Talven treenejä

Meidän pieni valjakko ♥ 

Olikohan tämä talvi tässä? :( Juuri kun päästiin kunnolla treenaamaan niin eiköhän ala vesisateet ja plussakelit. Tammikuun ajan saatiin nauttia lumesta ja treeneistä kicksparkilla, mutta siihen se taisi jäädä. Viime viikot on satanut vettä ja lunta vuorotellen ja tiet ovat tällä hetkellä ihan jäässä, eli ei olla päästy edes kickbikella treenaamaan muutamaa kertaa lukuunottamatta. No, pitäisi kai silti olla tyytyväinen, tämä talvi oli sentään parempi kuin edellinen...


Oon aina hehkuttanut kaikille kickbikea ja miten kiva sillä on huristella pitkin kyliä koirien kanssa, mutta nyt on pakko myöntää - rakastuin kicksparkiin. Sen takia nyt harmittaakin niiin paljon ettei tällä hetkellä ole tarpeeksi lunta kicksparkilla treenaamiseen, koska noh, katsokaa näitä kuvia (ja videoita!). ♥ ♥ ♥  On tämä vaan paras harrastus ikinä! Koirat sekä ihmiset tykkää. :) Kevät saa kyllä sitten vähän myöhemmin tulla, mutta nyt mieluusti nauttisin vielä hetken lumesta ja treeneistä kicksparkilla... ;) Ei auta kuin toivoa, että tulisi vielä paaaljon lunta ja pakkasta. :) 

Videoita en ole hirveästi kuvannut, koska monesti ollaan treenattu iltaisin eli pimeällä, mutta tässä muutama: 1, 2

11.2. ja 12.2 :D Paljon voi sää muuttua vuorokaudessa!
Siskon koira Riesa täytti tammikuussa 15 vuotta 

6 kommenttia:

 1. Meilläkin on vähän vetojuttuja tehty, mutta ei kovin paljoa, vasta harjoitteluvaiheessa ollaan. Tuo kyllä vaatii vielä ainakin koko ajan jonkun siihen eteen, kun penkat meinais kiinnostaa vähän liikaakin:D No, eiköhän se siitä opi:)

  Hymy Hännässä

  VastaaPoista
 2. Onko tuo värkki kuinka epästabiili kolmen koiran kanssa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Helkkarin hyvä ja vakaa! :D Tykkään tosi paljon!

   Poista