maanantai 13. kesäkuuta 2016

Kuvia ja kuulumisia; hoitopojat, FunRun 2016, mätsäröintiä

Muutama viikko sitten käytiin vähän junailemassa Kinan ja Jenin kanssa. Silloin itse asiassa vasta tajusin, että Jeni ei olekaan ennen matkustanut junassa. Ollaan aina vaan huristeltu autolla ja muutaman kerran bussilla. Alkuun Jeni ihmetteli kuulutuksia kallistellen päätään, eikä pieni koira voinut ymmärtää, miksi katosta kuului puhetta. :D Melkein heti Jeni kuitenkin otti Kinasta mallia ja kävi lattialle makoilemaan. Selvittiin junan vaihtamisestakin ja Vantaalla meitä odotti Satu ja pojat. Hyvässä seurassa päivä hurahti vähän liiankin nopeasti. Käytiin juoksuttamassa koiria pellolla sekä koirapuistossa ja kun nälkä yllätti, suunnattiin Heseen. Ennen lähtöä käytiin vielä Satun ja Peten luona kylässä ja Jeni tosi vieraanvaraisesti hyökkäsi heti ensimmäisenä lelujen kimppuun. Lelut on rakkaus.


Muutaman päivän päästä nähtiinkin taas, kun Colhu ja Husco tulivat meille kolmeksi päiväksi hoitoon. Elo viiden koiran kanssa sujui mutkattomasti ja koirat selvästi nauttivat toistensa seurasta. Viisikon kanssa ulkoiltiin paljon ja lisäksi nuoriso jatkoi leikkejä sisälläkin, mm. kilpaa tyhjensivät lelukoreja. :D Öisin sängyssä oli vähän tungosta, mutta kyllä, kaikki viisi mahtuivat meidän sekaan nukkumaan. :D Colhu varasi aina ensimmäisenä kainalopaikan. ♥ Ulkona saatiin "muutaman" vastaantulijan päät kääntymään aina kun lenkkeilin koirien kanssa yksin. Ihailuja, kuten myös kauhistuneita katseita, miten nuorella tytöllä voikin olla viisi koiraa. :D 


27.5.-29.5. viikonloppu vietettiin Hartolassa ja otin pitkästä aikaa kaikista koirista uudet seisotuskuvat. On mulla aika upea kolmikko. 

5v 1kk
3v 9kk
1v 8kk

Sunnuntaina 5.6. lähdettiin heti aamusta kohti Hyvinkäätä. Hyvinkään vinttikoiraradalla järjestettiin leikkimielinen FunRun-juoksukilpailu, johon olin tytöt ilmoittanut. Paikalle saapui myös tuttuja; Camon omistaja Jonna toisen koiransa Bennyn kanssa, Hannu ja Nuka sekä Nina ja Kossu

 Tytöt juoksivat 80 m matkan ajoilla: Kina maxi-luokassa 7,16 s, sijoitus 13/18 ja Jeni midi-luokassa 7,37 s, sijoitus 11/29.

 
Kossu, Nuka, Jeni, Kina ja Benny 

© Mika Ranta

Keskiviikkona 8.6. käytiin koko poppoon kanssa pyörähtämässä Nummelassa mätsärissä. Tällä kertaa ilmoitin vain Lumon, tuloksena aikuisten PUN-. Parikehässä Lumo sai ansaitusti punaisen nauhan, mutta nauhakehässä taso oli kova ja koiria paljon, eikä sijoitusta enää tullut.

Aina vaan jaksan ihailla Lumon esiintymistä. Ihana esitettävä, ihana Lumo. 


Pyöräretkellä 


Soilen ja koirien kanssa keskustassa nauttimassa vapaapäivästä. :)


Pelloilta löytyi muutama kaveri... ;) Menossa mukana yhteensä 12 koiraa.


"Joo heippa, lähde sä vaan töihin!"


2 kommenttia:

  1. Vitsi toi Jenin seisotuskuva on hyvä!

    VastaaPoista
  2. Kyllä huomaa että Huscon ja Colhun eron tyttöihin :D Ne on heti rakenteeltaankin massiivisempia ja isompia. :)

    VastaaPoista