torstai 14. huhtikuuta 2016

Treeniongelma

Kevät!!!  Vihdoin viimeisetkin lumet ovat sulaneet ja ollaan päästy kaivamaan kickbike esille.

Ollaan nyt treenattu aika paljon oman porukan kesken, mutta myös Soilen kanssa. Maanantain yhteistreenit meni kyllä ihan pyllylleen. Viime lokakuussa kerroin siitä, kun Kina kesken yhteistreenien veti jarrut päälle eikä suostunut enää liikkumaan. Noh, maanantaina kävi sama homma. Viime kerralla Kina oli kyllä jumissa(kin), mutta en usko, että nyt oli siitä kyse. Edellisissä yhteistreeneissä Kina jo hieman himmaili ja oli epäileväinen, mutta reipastui kun siirryttiin edelle kulkemaan. Nyt ei kuitenkaan suostunut liikkumaan ollenkaan, ei edellä eikä takana. Päätettiin sitten Soilen kanssa lähteä eri suuntiin. Alkuun Kina ei edes tajunnut, että Soile ja Haades eivät enää olleet näkyvissä kun keskittyi vain jarruttamiseen (kun Jeni kiskoi meitä kaikkia eteenpäin). Vaihdettiin sitten suuntaa ja loppumatkan veti hyvin ja oli innoissaan, niin kuin normaalisti. 

Olen aika hämilläni, koska Kina ei käyttäydy ikinä noin oman porukan kesken tai muiden kavereiden (esim. Katjan) kanssa treenatessa. Ainoastaan silloin kun Soile ja Haades ovat mukana. En ymmärrä. Voikohan olla, että Kina ei yksinkertaisesti tykkää liian innokkaasta (esim. miten Haades käyttäytyy Lumoa kohtaan, ei niinkään Kinaa, mutta ainahan Kina siinä vieressä on) Haadeksesta?? Haadeksen ja Kinan välit ovat siis ihan hyvät, ainoastaan jos Haades kiinnostuu liikaa ja yrittää iholle niin silloin Kina antaa hammasta. Muuten eivät oikeastaan edes välitä toisistaan. Mieleeni juolahti myös, että Soilen ja Haadeksen kanssa treenatessa koko lenkin ajan vauhti on kova, kun taas meidän treeneissä vauhti vaihtelee, että olisiko siitä(kin) Kinalle jäänyt huono maku vai mistä nyt kiikastaa...En keksi muutakaan. Esimerkiksi viimeksi tänään tytöt kävivät treenaamassa Nikon kanssa (olen itse kipeänä) 6km lenkin eikä mitään ongelmaa. Jos siis tulee mieleen mistä tällainen käytös voisi johtua, niin kertokaa ihmeessä!

Ja kyllä, tämä kuva on otettu juurikin maanantain treenien jälkeen. Iloiset tytöt. 

6 kommenttia:

 1. Mä veikkaisin ihan sellaista korvien väli ongelmaa, kuten itsekin ajattelit. Just että se yhdistää ehkä Haadeksen ja liian kovan tahdin toisiinsa. Eli sen vuoksi ei halua vetää, näin voisin kuvitella itsekin. Koska jos koira muuten ei ole jumissa, varusteet sopii ja muuten vetää, niin ongelmaa ei pitäisi varsinaisesti olla.

  Ihana kun teillä on koirat jotka vetää :) Vilkkua oon kans alkanut opettamaan, josko siitä vetokoiran leipos.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo näin mäkin luulen. Mennään siis myös oman porukan kesken kovaa, mutta ei koko lenkkiä kuten yhteistreeneissä. Ehkä se on sitten se syy + innokas Haades josta Kina ei näytä tykkäävän. :D Joskus treeneissä Haades on myös päässyt tyttöjen luo, joten sekin voi tietysti vaikuttaa, ettei halua Haadeksen lähelle.

   Joo on kyllä! Varsinkin kun on myös tuo Lumo joka ei ole niin innokas vetäjä, niin osaa kyllä arvostaa näitä jotka tekee täysillä ja nauttii hommasta. :D

   Poista
 2. Millon Kina on käyny hierojalla? Kannattaa käyä säännöllisesti ku veto on kuitenki raskas laji. Muistelen että Jeni on ollu joskus viimeks hierotuksilla mutta et kinaa hierotuttanu samaan aikaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hieroja kävi meillä viimeksi kuukausi sitten ja silloin hierottiin juurikin Kina. :) Mä itse myös välillä hieron (hierojan antamilla ohjeilla) koiria.

   Poista
 3. Niin heti tuli itsellekin mieleen, että olisko Kina nyt tosiaan yhdistänyt Haadeksen siihen epämiellyttävään tunteeseen? Josko sillä olis ollut hieman kipuja silloin, kun se on ollut jumissa ja ns syyttää niistä Haadesta? Ootteko koittanut ihan vaan lenkkeillä porukalla? Voiskohan se auttaa jos menisitte koko kööri lenkille? Näkis sit mitä Kina siitä tuumais?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse asiassa me lenkkeillään tosi usein yhdessä. :) Silloin tosiaan ei mitään ongelmaa, mutta lenkin päätteeksi kun jäädään lähes aina talon eteen juttelemaan niin jos Haades siinä kiinnostuu Kinasta niin Kina antaa hammasta, mutta yleensä Haades on Lumon kimpussa. :D

   Poista