torstai 12. helmikuuta 2015

Aurinkoisia vapaapäiviä

Viime viikolla käytiin koirien kanssa pitkästä aikaa meidän läheisessä metsässä näköalakallioilla. Metsässä rämmittiin pari tuntia ja maisemat oli upeat! Harmikseni en tajunnut ottaa kameraa mukaan, mutta onneks oli edes puhelin!



Tällä viikolla harvinainen valoilmiö on piristänyt päiviämme! Aurinko. ♥ Kerrankin vapaapäivilleni osui aurinkoisia päiviä. Tiistaina lähdettiin koirien kanssa heti herättyä ulos. Kamera lähti tietysti mukaan, koska ulkona oli aivan ihana sää! Alkuun lenkkeiltiin oman porukan kesken, mutta kun olimme aikamme kiertäneet peltoja, pyysin Lauraa mukaan. Kun Laura ja Volk liittyi seuraamme, lähdettiin metsään tarpomaan. Ulkona vierähtikin aikaa yhteensä 4,5h. Kuviakin tuli otettua muuutama.. ;)



Eilen oli ilo huomata, että aurinko paistoi jälleen! Eli koirat ja kamera ulos! Tällä kertaa tehtiin kahden tunnin lenkki. Aurinko lämmitti ja linnut lauloi. ♥ Koirat oli jo valmiiksi väsyneitä edellisestä päivästä ja sen kyllä huomasi. :D Loppumatkan Lumo laahustikin takanani.. :D Lenkin jälkeen kaikki koirat käpertyivät tyytyväisen näköisinä sohvalle nukkumaan. ♥

Onneksi otettiin ilo irti vapaapäivistä, koska seuraavat päivät vietänkin töissä. Sunnuntaina on seuraavan kerran vapaata ja saa hieman hengähtää, koska sitten onkin töitä taas ma-to. Ensi viikkoa kuitenkin töistä huolimatta odotellaan kovasti, koska minulla alkaa neljän päivän vapaat ja muutama kaveri koirineen on tulossa käymään.. ;)



3 kommenttia: