keskiviikko 17. joulukuuta 2014

Tuomio


"Mua ei jänskätä yhtään!" ♥
Tätä päivää on odotettu! Jenin leuan murtumisesta on kulunut nyt kuukausi. Käytiin lääkärissä ja kaikki vaikuttaisi olevan ok! :) Suuta ei lähdetty vielä availemaan, mutta lääkärin tunnustellessa leuka tuntui hyvältä eikä Jeni aristele sitä ollenkaan. Vielä menee kuitenkin noin kuukausi, että leuka on täysin entisellään. Kipulääkettä ei kuitenkaan tarvitse enää antaa, omia nappuloita saa syödä ihan kuivanakin ja kavereiden kanssa saa leikkiä. Jee! Samalla Jeni sai rokotuksen, eikä neiti edes huomannut sitä. :D Pelkäsin, että Jeni aristelisi viime kerran jälkeen, mutta eeeei! Pikkuneiti oli ihan hurjan reipas!! ♥ Lääkärille vaan huiskuteltiin häntää ja annettiin pusuja. ;)

Vaikka alku olikin hankala, niin tässä sitä ollaan! Jeni on sitkeä pieni pirulainen. ♥

Tällä hetkellä Jeni siis voi hyvin. Helpolla emme kuitenkaan ole päässeet ja vastoinkäymisiä on riittänyt. Jeni on niin tohelo! Ihan joka päivä tuo pentu kolauttaa leukansa johonkin. Vaikka ollaan kuinka varovaisia, niin aina se juoksee jalkoihin ja lentää naamalleen, metsässä juoksentelee kaatuen aina johonkin keppiin, juurakkoon tms. Sisällä kolauttaa leukansa pöytään, porttiin, pesukoneeseen, siis ihan kaikkialle...Monesti myös törmää Kinaan ja siitä kimpoaa johonkin. -_- Kerrankin tassutteli tyytyväisenä mun syliin, liukastui ja löi leukansa suoraan pöytään..Oon ollut aika kauhuissani, mutta Jeniä ei onneksi näytä haittaavan. Muutaman kerran on sattunut, mutta ei se ole silti menoa hidastanut.

Muutama viikko sitten Jeni kyllä pelästytti meidät ihan kunnolla. Niko teki lähtöä ulos isojen koirien kanssa ja me Jenin kanssa oltiin olkkarissa, portin toisella puolella. Jeni kuitenkin tahtoi niiin kovasti isojen luo, että tunki päänsä portin väleihin ja jäi jumiin. Paniikki iski ja Jeni alkoi huutamaan ja riuhtoi itsensä irti, vieläpä niin, että leukaan osui. Heti kun pääsi irti, huuto kuitenkin loppui. Selvittiin siis säikähdyksellä.

Eikä tämä vielä tässä!

Maanantaina Soile tuli Jenin seuraksi, kun mun oli lähdettävä töihin (en ole vielä uskaltanut jättää Jeniä yksin, ettei riko itseään). Pentu sai hepulin, koska ihanaaaa; vieraita! Hepuloidessa Jeni sitten jotenkin kolautti jalkansa porttiin ja alkoi huutamaan. Kun Jeni hetken kuluttua rauhoittui, kokeilin tassua ja antoi käännellä ja väännellä, mutta lavan kohdalla vinkaisi. Luultavasti se siis revähti? tai kolahti hermoon tms. koska melkein heti varasi jo tassulle painoa. Vielä saman päivän aikana Jeni jo leikki, nukkui tassun päällä, venytteli ja käveli linkaten, välillä enemmän ja välillä vähemmän. Tänään on linkannut ainoastaan hetken, kun ulkona juoksi niin hirmuisesti. Eli eiköhän tästäkin selvitä!
Hartolassa oli lunta!


Kuulumisia vielä sen verran, että 5.12-7.12 olimme Hartolassa Nikon vanhemmilla viikonloppua viettämässä. Tällä kertaa mukaan lähti vain Jeni, koska asunto siellä oli niin pieni, ettei koiria olisi pystynyt erottelemaan. Samassa tilassakaan ei olisi voinut pitää, koska Jenihän olisi vain leikkinyt ja ollut isojen kimpussa. Isot tytöt jäivät siis kotiin pikkuveljeni hoiviin. :)

Tulo- ja menomatkan Jeni matkusti hienosti sylissäni nukkuen. Matka kesti reilu kaksi tuntia ja tämä oli Jenin ensimmäinen pidempi automatka. Viikonloppu meni kivasti, mutta aivan liian nopeasti!

Viime viikonloppuna sitten lähdimme ystävieni kanssa Jyväskylään Sadun luo. Mukaan lähtivät Oona ja Ora, Jenna ja Delia, Essi sekä minä otin mukaani Kinan. :) Jyväskylässä meitä odotti Husco-pentu (Jenin veli), Colhu (Kinan veli) oli mökkeilemässä. Harmittaa etten voinut ottaa Jeniä mukaan, mutta en halunnut ottaa riskiä, että jotain kävisi, jos leuka ei olisikaan vielä täysin luutunut. Oli kyllä hauska reissu hyvässä seurassa! Koiria, ulkoilua, saunomista, leffoja ja tietenkin hyvää syötävää ja juotavaa. ♥ Parasta!
^Kuvat © Satu Himanen

Muuten onkin ollut vain töitä ja normaalia arkea. Nyt olisi vielä muutama työpäivä edessä, viimeinen 23.12 ja sitten lähdemmekin Hartolaan joulunviettoon! :) Nyt Nikon vanhemmat ovat muuttaneet isompaan asuntoon, joten koko lauma lähtee mukaan. Minulla alkaa myös samalla viikon loma! Jipii!

Tänään aurinko paistoi pitkästä aikaa täälläkin, joten kaivoin äkkiä kameran esiin ja suuntasin Jenin kanssa ulos. Yksin on todella vaikea kuvata tuota riiviötä, joten ei tullut otettua kuin muutama kuvanen. Enkä halunnut rasittaa Jenin koipea liikaa, joten käväistiin vain tuossa takapihalla. Ja kuten kuvista näkyy, meillä ei ole tällä hetkellä lunta.. :(


Jeni 12vko ♥


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti