keskiviikko 24. joulukuuta 2014

Joulu on täällä!


Mihin tämä aika menee? Tänään on jo jouluaatto

Kerroin viime postauksessa viimeisistä työvuoroistani ennen joululomaa, mutta olenkin viime päivät ollut kotona kipeänä. Muutama kaveri on kuitenkin käynyt kylässä piristämässä päiviämme. 

Viime viikolla Sonja tuli käymään äitinsä 8-viikkoisen Pluto-samojedin kanssa. Pluto onkin Jenin ensimmäinen pentukaveri! Pennuilla oli ihan hurjan hauskaa! ♥ Melkein pari tuntia pennut painivat ja sen jälkeen olikin kovin hiljaista. Jeni nukkui monta tuntia putkeen.. :D Pentupainia pääset katsomaan tästä!

Soile kävi myös muutama päivä sitten kyläilemässä. Jeni menee aina onnesta sekaisin, Soile on iiiihana. :D 

Eilen vuorostaan Nina ja Atlas tuli kyläilemään. Lähdimmekin heti juoksuttamaan koiria pellolle. Atlas vahingossa jyräsi Jenin heti alkuun, joten Jeni tyytyi sen jälkeen lähinnä katselemaan isompien menoa. :D Välillä olisi kovasti halunnut mukaan, mutta aina isojen juostessa kohti, oli parempi juosta jalkoihin turvaan. :D Ihan fiksua! Sisällä Atlas olikin tosi kiva painikaveri! 

Eilen satoi myös vihdoin ihan kunnolla lunta! Ihanaa. 

Ollaan myös Jenin kanssa aloitettu yksinoloharjoitukset. Aikaisemmin en ole uskaltanut yksin jättää, koska Jeni on yksinkertaisesti niin tohelo ja kun leukakaan ei ollut vielä luutunut (jos vieläkään kunnolla), niin en halunnut ottaa riskiä, että rikkoisi itseään. Nyt Jeni on kuitenkin ollut jo muutamia kertoja yksin, lähinnä kun olemme käyneet kaupassa yms. Kuvasin ensimmäisen kerran ja kyllähän Jenistä ääntä lähti. :D Kiukkuhaukkui, ulvoi (kahdella jalalla!) ja sai raivareita. Jeniä selvästi vaan ärsyttää, että hänet on lukittu yhteen huoneeseen, koska jos itse menen makkariin ja Jeni jää muualle kämppään niin ei siinä mitään, mutta jos hänet lukitaan johonkin huoneeseen niin vääryys on koittanut. :D Isot tytöt on siis makkarissa ja Jeni keittiössä. Nooh, lisää harjoitusta vaan! 

Äsken kävimme juoksuttamassa koko poppoota pellolla ja koirilla näytti olevan hurjan hauskaa kun oli lunta. Pikkuinen Jeni joutui ihan kunnolla pomppimaan, että pääsi eteenpäin.. :') Kohta lähdemme minun vanhemmille syömään ja sen jälkeen suuntaamme auton kohti Hartolaa ja Nikon vanhempia! :) 


Meidän lauma toivottelee kaikille lukijoille 

Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta 2015!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti