perjantai 18. joulukuuta 2015

Vierailijoita


Lumon leikkauksesta on nyt kulunut 6,5 viikkoa ja neiti on parantunut hyvin. Virtsankarkailu kesti onneksi vain vajaan viikon, huh! Vielä ei olla aloitettu vetohommia eikä pyörälenkkejä, kun suositeltiin 2-3kk taukoa. Kovasti tekisi jo mieli ottaa Lumokin treeneihin mukaan (ja ihan vaan pyörälenkeille), mutta vielä täytyy odotella.

Pakko myöntää, että alkaisi jo riittää nämä jatkuvat vesisateet ja kurakelit. Välillä mittari on käynyt pakkasen puolella, mutta ihan liian harvoin. Luntakaan ei ole näkynyt, ainakaan muutamaa milliä enempää ja seuraavana päivänä sekin vähäinen määrä kadonnut vesisateen mukana, että hyvää joulua vaan meille.

Katjan kanssa treenaamassa

Tällä hetkellä meillä ei siis ole lunta, ylläri, mutta kuukausi sitten pyörähdettiin viikonlopun verran Hartolassa ja siellä saatiin muutama päivä nauttia lumesta! Pieni pakkanen ja lumi, ah. ♥ Kyllä kelpasi.


Viime aikoina meillä on käynyt kyläilemässä myös muutama hoitolapsi. Muutama viikko sitten oltiin Nikon kanssa molemmat kipeinä kotona ja päätin sitten lähettää veljelle viestin, että tuo Pullan meille yökylään, Jenille kaveriksi. Noo eipä siinä mennyt kuin tunti ja termiitti oli jo täällä. :D Jenillä ja Pullalla oli oikein hauskaa ja jopa KINA halusi muutaman kerran leikkiä Pullan kanssa! Ohhoh. Seuraavana päivänä Laura tuli koiranpentunsa Keron kanssa käymään ja Pulla oli silloin vielä meillä, joten pennut pääsivät painimaan keskenään. :)

Kero on Lauran uusi koiranpentu, paimensukuinen suomenlapinkoira. Kisbe siirtyi 6.10.15 sateenkaarisillalle. 


Koiramessuistakin on jo muutama viikko ja monien muiden joukossa minäkin kävin siellä pyörähtämässä. Lauantai vierähti hyvässä seurassa shoppaillen. :) Ostosten lisäksi mukaan tarttui jotain muutakin.. :D Lupauduin ottamaan Keron hoitoon ja kotimatkalla nappasin pennun Pasilan juna-asemalta mukaan (Laura oli juuuri sopivasti silloin samalla suunnalla). Junamatka meni hyvin ja kotona koirat ilahtuivat tuliaisista, Jeni erityisesti siitä elävästä versiosta. :D Jeni ja Kero painivat pitkin iltaa ja yön pentunen nukkui tyytyväisenä meidän kanssa sängyssä. Seuraavana aamuna Laura tuli Keroa hakemaan ja jäikin meille vielä muutamaksi tunniksi kyläilemään.


Myös viime viikolla saatiin vieraita ja ihan Saksasta asti! ;) Satu ja pojat tulivat Suomeen ja mikä parasta, meille yökylään! ♥ Käytiin pitkällä metsälenkillä, Hesessä syömässä, kaupoissa, katsottiin leffoja, herkuteltiin, leivottiin ja juttua riitti niin paljon, että kurkku tuli kipeäksi. :D Oli ihana nähdä piiitkästä aikaa ihan kunnolla ja ajan kanssa. ♥ Parasta. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti