lauantai 7. maaliskuuta 2015

Menoa ja meininkiä


Maanantaina aamulenkin jälkeen lähdettiin Jenin kanssa bussilla kohti Espoota. Tämä olikin Jenin ensimmäinen kerta bussissa. :) Jeni käveli reippaasti bussiin, istahti ja hetken päästä jo makoili! Ei haitannut äänet eikä bussin heiluminen. Reipas pentu. :) Perille päästyä Noora tuli Riimin kanssa hakemaan meitä bussipysäkiltä ja matka jatkui Soukan koirapuistoon. Hetken etsimisen jälkeen löydettiin perille ja puistossa tytöt juoksentelivat innoissaan. Jenikin jopa leikki Riimin kanssa kun ei ollut Kinaa mukana. ;) Nimittäin yleensä sisarukset keskittyvät leikkimään kahdestaan. :D Puistoilun jälkeen lähdettiin koirauimala Sippuraan! Jeni pääsi ensimmäistä kertaa uimaan. :) Huuhdeltiin kuraiset koirat, Jenille liivit päälle ja altaaseen! Hetken ihmettelyn jälkeen Jeni menikin jo altaaseen ja kerran meni itse uimaan Riimin perässä. Muutamia kertoja myös laitoin Jenin altaan reunalta uimaan, eikä neitiä näyttänyt haittaavan. Uimatyyliä voisi vielä parantaa, aikamoista pärskimistä se vielä oli. :D Nopeasti Jeni kuitenkin tajusi minne pitää uida eikä yrittänyt kiipeillä reunoille. Aina uimisen jälkeen neiti kiemurteli innoissaan kun taputtelin kylkiä ja kehuin. :D Ihan parasta oli kuitenkin hepuloida vedessä. :D Jeni hyppeli innoissaan, leikki leluilla ja jahtasi veden alla Nooran varpaita. :D Toivottavasti on jatkossakin yhtä innoissaan... ;) Uimisen jälkeen käytiin vielä Nooran kanssa Hesessä syömässä ennen kuin suunnattiin kotiin. :) Bussimatka sujui taas hyvin ja pentu sai pari ihailijaakin. ;)


© Noora

Ora, Ren, Nari ja Jeni 
Tiistaina Essi tuli hakemaan mua ja Jeniä puolenpäivän aikoihin. Ajettiin Vantaalle Oonan luokse lenkkeilemään. Käytiin parin tunnin lenkillä aivan ihanassa paikassa. Muutama ihminen nähtiin, mutta muuten saatiin olla ihan rauhassa. Koirillakin näytti olevan hauskaa ja vauhtia riitti. :) Erityisesti Ren tykkäsi jahdata Jeniä ja kyllähän Jenille aina juoksuleikit kelpaa. ;) Lenkin jälkeen lähdettiin koko poppoo Lohjalle Essin luokse yökylään. Perille päästyä käytiin heti ensimmäiseksi ruokakaupassa.
Oona jäi koirien kanssa autoon odottamaan kun minä ja Essi käytiin ostoksilla. Kaupan jälkeen suunnattiin Essille monta kassillista ruokaa mukanamme. :D Vähän ehkä innostuttiin Essin kanssa.. ;) Hups. Meillä kaikilla alkoikin olla jo kova nälkä, joten heti ensi töiksi tehtiin ruokaa. Loppuilta katseltiinkin leffoja, herkuteltiin, juteltiin ja Jenikin pääsi tutustumaan hiiriin. :) Ennen nukkumaanmenoa käytiin vielä pienellä kävelyllä. Jeni olikin lopulta niin väsynyt, ettei hievahtanutkaan yön aikana... :') Koko yön nukkui tyytyväisenä mun ja Oonan välissä. ♥ Yöllä herätessäni huomasin, että Jeni oli kaivautunut Oonan kainaloon... :')

Kiitos kivasta päivästä tytöt! ♥

 

Keskiviikkona heräiltyämme lähdettiin ulos koiria juoksuttamaan ja sen jälkeen saatiin Essiltä kyyti kotiin. 

Kotona en kauan ehtinyt olemaan kun lähdimmekin jo Soilen kanssa kohti Siuntiota. Käytiin ystäväni Vernan luona katsomassa hurjan söpöjä 7-viikkoisia tiibetinmastiffin pentuja! ♥ Niin pieniä, mutta niin isoja jo! Olisin voinut loputtomiin halailla pentuja. ♥ Ihania riiviöitä! Ensi viikolla mennään uudestaan pentuja katsomaan ja sain houkuteltua Nikonkin mukaan... ;)


Loppuilta ei mennytkään sitten ihan toivotulla tavalla. Jos tämä tyttö nukahtaa kahdeksan aikaan illalla, se ei tiedä hyvää. Yön aikana kuume nousi ja olo oli ihan kamala. Flunssa tuli kylään...Viikonloppu meneekin siis sairastaessa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti